Boende

80 m²
2 sovrum
4+1 bäddar
1 badrum
Bastu

Efter skidåkning eller vandring kopplar du av i sköna bastun eller framför brasan.

HUSDJUR & RÖKNING är inte tillåtet. P.g.a. allergi i familjen ber vi dig undvika ta med kläder som varit i kontakt med pälsdjur.

”Huset har en fantastisk atmosfär som får dig att känna dig som hemma.”

~ Gästcitat

Vardagsrummet

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

VARDAGSRUMMETS braskamin och den rymliga soffan inbjuder till avkoppling och umgänge efter dagens aktiviteter. Diverse sällskapsspel finns. Bredband ingår. Se fler detaljer i menyns ¨Bra att veta¨.

Köket

Carousel imageCarousel imageCarousel image

❤ KÖKET är ljust och lantligt, utrustat med elspis/ugn, vedspis, rymlig kyl-frys, micro, vattenkokare, kaffebryggare (filter ingår), brödrost. Nyttja gärna husets kryddor. Frukosten här kan vara en ljuvlig stund.

Sovloft med 4 bäddar

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

SOVLOFTET är rymligt på bredd och höjd. Dubbelsäng, två sovkojer, soffa och bord. Boendet är olämpligt för familjer med små barn. Trappan upp till storstugans sovrum är brant, liknar stege och grind saknas.

”Med bastu som avslutning med inslag av humle kunde vi konstatera att detta blir svårslaget.”

~ Citat ur gästboken

Gäststugan

Carousel imageCarousel image

GÄSTSTUGAN, ett rum på 10 m² för den som vill dra sig undan en stund. Här finns våningssäng 140 + 90 cm, två fåtöljer, ett litet bord och en mysig vedkamin i täljsten.

Vedbastu med varmvattentank!

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

BASTUN intill slogboden är högt uppskattad. Bastuns kamin har varmvattentank så du kan skölja av dig i bastun. En låda ved ingår i hyrpris. Köp mer från vedboden: 100 kr/låda.

Slogbod med grillmöjligheter

Carousel imageCarousel image

SLOGBODENs eldstad är en populär och mysig samlingsplats för måltider sommar som vinter. Här finns grillgaller, grillpanna, bord och sittplatser för gänget. Spela kubb om disken.

Utsikt från bastun

Bastufilm Gården.mp4

Heta basturåd

Lägg gummimatta över golvbrunn (bastun värms snabbare). Lägg brandskydd (metallskiva) på golvet precis framför kaminen. Kaminen saknar spjäll. Bastun tar ca 2 timmar att värma upp.

Om du vill skölja av dig i bastun: Fyll vattentanken när brasan tänds. Töm sedan ut varmvattnet i rostfria kärlet, blanda ev. med kallt vatten. Ta bort gummimattan från golvbrunn. Använd kannan för att skölja ❤

⚠️ Töm vattentanken DIREKT EFTER bastning (risk för frostskada av kvarstående vatten). Töm inte ut hett vatten direkt på trägolvet.

”During the nights you could see so many stars.”

Merle, Germany

BADRUM i storstugan med toalett, handfat och en dusch med självtryck.

ENTRÉN i storstugan har gott om utrymme för kläder och skor. Skotork finns. Fristående element gör att kläder torkar snabbt⚠️ Lägg inte kläder på el-elementen, p.g.a. risk för överhettning.